Nyheter Husvagn.se

First Camp satsar på ett tryggt påskfirande

Husvagn.se 2021-02-25

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

Längtar du också ut på vägarna efter en lång och kall vinter? Nu ser vi temperaturerna stiga och campingkedjan First Camp satsar i år på ett tryggt och roligt påskprogram på flera utvalda destinationer. Självklart kommer barnens favorit Yessi att hälsa på.

Du som bor på First Camp Löttorp – Öland (nyhet 2021), Åhus– Kristianstad, Sibbarp– Malmö, RååVallar – Helsingborg, Hagön - Halmstad eller Nickstabadet– Nynäshamn kan under påskhelgen delta på massa bus och lek med påsktema.

Programmet innehåller allt från påskpyssel till tipspromenad, barnens favorit - ekorren Yessi kommer också på besök under påskhelgen och blir det en påskparad, under säkra former, där du som gäst har möjlighet att vinna en campingweekend. Alla aktiviteter genomförs utomhus, i mindre grupper och enligt myndigheternas rekommendationer. Aktiviteterna är självklart gratis för campingens gäster!

Hos First Camp kan du boka ditt boende med Flex – du har då möjlighet att av- eller omboka fram till klockan 15.00 dagen innan ankomst. Informationen och programmet uppdateras löpande på First Camps hemsida.

First Camps påskprogram

Tipspromenad:
Vem kan mest om camping, påsk och miljön omkring oss? Ta med familjen och gå tillsammans på en rolig tipspromenad bestående av 10 frågor ute i friska luften.

2 för 1 på äventyrsgolf & minigolf:
Utmana familjen i en rafflande runda minigolf! Varje dag mellan kl. 12-18 bjussar vi på 2 för 1 på våra äventyrs- och minigolfbanor för alla campinggäster. Ett ypperligt tillfälle att öva på skillsen inför stundande sommarsäsong! På campingen i Åhus ersätts erbjudandet med 50% på cykel- och trampbilshyra.

Påskpyssel:

Vi dukar upp med roligt och traditionsenligt påskpyssel – utomhus såklart. Här pysslar ni i mindre grupper på säkra avstånd.

Äggjakt med Yessi:

Följ med på ett spännande äventyr som tar er genom campingens alla skrymslen och vrår. Yessi har nämligen gömt ett antal ägg på campingen och det är ert uppdrag att hitta dessa!

Yessis surprise:

Schh… ingen surprise om vi berättar vad det är, ellerhur? Håll utkik här, hintar kommer!

Påskparad med Yessi:

På med er påskigaste utstyrsel! Det är dags för påskparad med Yessi. Påskkäring, påskgubbe, påskhare eller kanske rent av ett ägg? Bästa utklädnad på campingen vinner en campingweekend!

Yessis naturbingo:

Träffade ni Yessi förra sommaren? Då vet du att hon älskar allt som är natur, miljö och gör alltid sitt allra bästa för att ta hand om den. Yessis naturbingo är en spännande skattjakt där alla skatter består av saker som kan finnas runt om i naturen, på campingen, eller i omgivningarna.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.