Nyheter Husvagn.se

Dethleffs husvagnsnyheter för 2022

Husvagn.se 2021-08-16

Dethleffs kommer med flera husvagnsnyheter för 2022. Flera husvagnar får en ny design och fler planlösningar.

Beduin Scandinavia.

För modellåret 2022 kommer Dethleffs med flera spännande husvagnsnyheter. De introducerar en ny familjedesign för de populära husvagnarna Camper®, Nomad och Beduin Scandinavia – husvagnar som ligger i medel- och lyxklassen. Husvagnarna kompletteras dessutom med nya planlösningar och innovativa möbleringslösningar.

Den nya familjedesignen har ett dynamiskt och modernt formspråk med rena linjer och ett nydesignat bakparti med distinkta former och tydliga kanter. Dubbellinjerna på långsidorna ersätts med en tunn, mörk linje, seriens namn flyttas uppåt för att hamna i blickfånget och stripes tillkommer runt långsidans främre fönster.

Camper® får ny enkelsäng

Den familjevänliga serien Camper® kompletteras med enkelsängsmodellen Camper® 510 E. Husvagnen har över två meter långa och 85 centimeter breda enkelsängar bak, en bekväm sittgrupp fram och stort kök med en kyl med frys på 142 liter.

Serien Nomad utökas

I Nomadserien tillkommer husvagnen Nomad 520 ELT som är en rymlig och 2,50 meter bred husvagn för två personer. Den nya husvagnen har stort badrum med separat dusch, en generös sittgrupp i mitten, rejält kök och enkelsängar i främre delen.

Nomad 520 ELT, från Dethleffs.

Nomad 520 ELT, från Dethleffs.

Nomad 520 ELT, från Dethleffs.

Tre nya modeller i Beduin Scandinavia-serien

Beduin Scandinavia-serien är flaggskeppet i Dethleffs husvagnsserier och utökas nu med de tre nya modellerna Beduin Scandinavia 550 BET, 550 RD och 550 SE. Alla husvagnarna är 2,30 meter breda och 6,75 meter långa. Beduin Scandinavia 550 BET har ett välutrustat gourmetkök som täcker hela husvagnens bredd och i mitten finns en L-formad sittgrupp med soffa mittemot. Planlösningen rundas av med enkelsängar och ett stort badrum i bakre delen. Beduin Scandinavia 550 RD har en innovativt stor badrumslösning och den bakre sängen har en stor queen size-säng för hög sovkomfort. Det som sticker ut hos den tredje nyheten Beduin Scandinavia 550 SE är den stora L-formade sittgruppen fram som har en skänk mittemot – ett tillval är dessutom en 32 tums-tv. Det bakre sovrummet har enkelsängar som går att bygga om till dubbelsäng.

Beduin Scandinavia från Dethleffs. Beduin Scandinavia 550 SE.

Beduin Scandinavia från Dethleffs. Beduin Scandinavia 550 SE.

Se alla husvagnar från Dethleffs

Fler nyheter