Nyheter Husvagn.se

De prisades på Caravan Stockholm

Madelene Kristensson 2016-02-23

När Caravan Stockholm gick av stapeln i helgen prisades fyra husvagnar som "Best in Show".

Källa: Bild: Polar

En jury bestående av representanter från Husbil & Husvagn, Caravan, Husvagn & Camping samt Husbilen Test prisade den gångna helgen fyra stycken husvagnsmodeller i olika kategorier.BEST IN SHOW 2016

Långliggarvagn: Dethleffs Exclusive 760 DR

"En vagn för det krävande paret. Den är välutrustad och har många smarta lösningar, som den dolda bänkförlängning som i ett handgrepp ger vagnen ett vinkelkök. Bra förvaringsutrymmen och fint hygienutrymme."


Mest Husvagn För Pengarna: Hobby 650 KFU Prestige

"Hobby har alltid påkostad design. Den här vagnen är dessutom kompletterad med smarta tekniska lösningar, bra förvaringsutrymmen och praktiskt kök. Grundpriset, 282 800 kronor, innebär mycket vagn för pengarna."


Resevagn: LMC Style 450 E

"Är konstruerad för de som reser och vill ha mycket prylar med sig. Stuvutrymmet under sängarna går tvärs över hela vagnens bredd och saknar motstycke. LMC har tolv års fuktgaranti och redan i de lättaste versionerna har de minst 200 kilo lastvikt."


Barnkammarvagn: Polar 590 BK

"Det här är en åretruntvagn som fungerar för den aktiva barnfamiljen. Det är gott om stuvutrymmen samtidigt som det är gott om plats även när flera ska röra sig i vagnen. Sittplats för många utan inkräkta på golvytan i vagnen."


Källa: Husbil & Husvagn

Fler nyheter