Nyheter Husvagn.se

Daftö Camping - Bäst i Europa

Madelene Kristensson 2015-03-20

Daftö Camping Resort har tilldelats titeln "Best Camping 2015" av holländska ANWB och tyska ADAC. Det skriver SweCamp i ett pressmeddelande.

Källa: Bild: Daftö Camping Resort

Daftö Camping Resort i Strömstad är en av Europas främsta campingplatser, när de prominenta branschorganisationerna ANWB och ADAC får säga sitt. Ingen annan camping inom Sveriges gränser har kammat hem en likvärdig titel, som motsvarar högsta kvalitet och förstklassig anläggning.

"Efter vår besiktning, har ANWB tilldelat er camping fem stjärnor. Detta är högsta möjliga betyg och innebär att ni är en av de allra bästa campingarna i Europa", kommenterar ANWB:s produktchef Frank Jacobs.

Efter inspektionen av campingen har semesteranläggning betygsatts som helhet, likaså som in på skinnet. Sanitära anläggningar, restaurangutbudet, kiosker, badmöjligheter, avkoppling och aktiviteter är några av de kategorier som värderats - och Daftö Camping Resort kammade hem högsta poäng efter sammanställning.

- Vi är otroligt glada för att Daftö Camping Resort har tilldelats den här internationellt viktiga utmärkelsen. Det är ett bevis på att såväl branschen som våra gäster uppskattar det arbete vi gör här, säger Lena Kempe, VD på Daftö, i pressmeddelandet.

I fjol korades Daftö Camping Resort även till en av de bästa campinganläggningarna i Sverige, som en av elva med högsta betyg. Du kan läsa mer om den hyllade campingen i vår tidigare artikel: Sveriges elva bästa campingar

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.