Nyheter Husvagn.se

Campingen växer på Stora Nolia

Madelene Kristensson 2015-04-21

Under årets Stora Nolia satsas det än mer på campingen. Husbilsklubben är ny samarbetspartner och har fått ansvaret att utveckla området.

Källa: Bild: Nolia (CC BY-SA 3.0)

Räkna med extra allt när Stora Nolia öppnar i augusti månad. Campingområdet har då utvecklats och får då bland annat en campinggata med egen scen. Bakom initiativet står Husbilsklubben.

- Vi har deltagit i Stora Nolia som utställare under flera år och nu känns det spännande att för första gången vara med som samarbetspartner, säger Husbilsklubbens ordförande Leif Edström i ett pressmeddelande.

Mässan samlar flera specialområden, där campingområdet utgör en huvudpunkt. Nu växer sig "mässan i mässan" än större.

- Av de mässor som finns i Sverige är Stora Nolia en av de två största och fortsätter att växa. Det är en bra plats för oss att möta medlemmar, träffa branschfolk och visa vad vi står för.

Under mässan bjuds det på föreläsningar, tävlingar och aktiviteter i campingens tecken. Dessutom kan besökare räkna med underhållning på scenen, som är ett nytt tillskott.

- Det blir även musik i form av artister som tar plats på campingscenen. En sak är säker, det kommer hända grejer!

Samarbetet mellan Husbilsklubben och Stora Nolia ska locka fler besökare samt utställare till den nio dagar långa folkfesten.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.