Nyheter Husvagn.se

Boat van - husvagn och båt i ett!

Husvagn.se 2018-03-19

Är du osäker på om du vill ha en husvagn eller båt? Nu behöver du inte bekymra dig längre. På årets Caravanmässa visades nämligen boat van upp!

Årets Caravanmässa i Kista var populär och hade flera spännande utställare. En av de som fick mest uppmärksamhet hittades i monter B:30. Där fanns nämligen boat van – en amfibievagn som fungerar som husvagn såväl som båt!

Vad är boat van?

Boatvan är en kompakt och smidig minihusvagn som också kan fungera som båt. Den lilla amfibievagnen är 4,6 meter lång, väger 740 kilo och en kan förgylla din campingupplevelse. En boatvan kopplas på som ett släp bakom en bil (eller husbil), och fungerar som en praktisk båt när du kommer fram till vattnet. Boat van ska dock inte användas på hav utan endast sjöar. Ett pop up-tak ger lus, ventilation och mer yta invändigt. På taket finns också en solpanel vilket gör att du kan ladda teknisk utrustning. Inuti boat van är det compact living som gäller. Med bord och bänkar som du enkelt kan bädda om till en bred säng är amfibievagnen väldigt praktisk. Dessutom finns det gasolplatta och diskho för att kunna laga mat samt förvaringsutrymme för såväl infångade fiskar som utrustning. Med vattentåliga högtalare kan du lyssna på musik medan du skvalpar ute på vågorna – härligt och funktionellt!

Vill du ha en boat van?

Denna praktiska husvagnsbåt passar extra bra för dig som gillar att fiska och att vara ute i naturen. Boat van lämpar sig också bra för husbilsägare som vill ha både en båt och extra sovplatser med sig. Den kan helt enkelt kopplas bakom husbilen och ge mer utrymme och frihet. Priset ligger just nu på cirka 314 000 kronor och för det får du en charmig och annorlunda lösning som garanterat kommer få folk att höja på ögonbrynen. 

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.