Lisebergsbyn

Hitta hit

Olbersgatan 9 41655 Göteborg
031-400100
[email protected]
Webbplats
Kordinater: 57.7041161, 12.0299252
Kordinater: 57°42'14.82"N, 12°1'47.73"E
Se pris


Information

Pris från: 310 SEK
Antal campingplatser: 200 st
Antal campingplatser med elektricitet: 159 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser
Stugor
Handikappanpassad
Wifi
Bagagerum
Bad
Butik
Dusch och varmvatten
Servicehus
Tvättstuga

Beskrivning

Liseberg har Göteborgs bredaste utbud av campingplatser. I Lisebergsbyn bor du naturskönt och på bara 10 min når du centrala Göteborg. Föredrar du havet hittar du familjecampingen Lisebergs camping Askim Strand med långgrund sandstrand – bara 15 min från centrum. Vill du bara ta ett snabbt stopp passar Lisebergs Ställplats Skatås utmärkt för dig med husbil.

Lisebergsbyn:
Vill du campa i naturen men ändå nära stan? Då har du kommit rätt! Naturskönt och bara 10 minuter från Liseberg och centrum ligger Lisebergsbyns camping. En modern året-runt öppen boendeanläggning för både husvagnar, husbilar och tält. Till alla tomter ingår Lisebergsbyns stora serviceutbud.

Serviceutbud:
Bagagerum
Ett gemensamt bagagerum finns att tillgå. Kontakta receptionen för mer information.
Butik
På Lisebergsbyn har vi en liten butik för det viktigaste - något till barnen! Här finns ett skiftande utbud av Lisebergsprodukter, glass och godis men även svalkande drycker. Det finns även en livsmedelsbutik (Tempo) ett par hundra meter från infarten till Lisebergsbyn.
Bad
Delsjön, beläget cirka 1,5 km från campingen, är en vacker sjö med barnvänlig strand. Här finns brygga, lekplats och glassförsäljning. Härlanda tjärn är en lite mindre sjö med strand och bryggor. Karta och vägbeskrivning fås i receptionen.
Dusch och varmvatten
Boendegäster på Lisebergsbyn har fri tillgång till duschar i vårt servicehus. Inga extra kostnader tillkommer för varmvatten.
Eladapter
Om du saknar eladapter finns dessa att köpa in receptionen.
Entré och åkpass i receptionen
När sommarparken har öppet under april - oktober finns möjlighet att köpa entrébiljetter och åkpass i vår reception, så kan ni börja åka direkt när ni kommer till nöjesparken. Barn under 110 cm går in gratis.
Hjärtstartare/Defibrillator
Hjärtstartare finns att tillgå i receptionen.
Frukostbuffé
Visst är det semester att sätta sig vid ett dukat bord och läsa morgontidningen samtidigt som du avnjuter en generös frukostbuffé? Om du förbokar din frukost i receptionen betalar du 50 kr jämfört med ordinarie pris 95 kr. Vi har glutenfria och laktosfria alternativ, säg till vid bokning så förbereder vi gärna dina önskemål. Tänk på att barn under 110 cm äter utan kostnad i vuxens sällskap (värde 95 kr).
Servicetelefon
Under maj - augusti nås nattvärd på området via servicetelefonen 020-48 20 80 när receptionen är stängd. Telefonnumret finns även anslaget vid receptionsdörren samt på entrédörren till Bed & Breakfast.
Parkering
Det finns plats för en bil per campingtomt. Extraparkering finns i mån av plats utanför bommarna. Ställ bilen och åk spårvagn ner till stan, biljett till spårvagnen köper du enkelt i vår reception.
Restaurang
Lisebergsbyn har en frukostmatsal men ingen restaurang. Kontakta gärna receptionen som, i mån av tid, kan hjälpa till med restaurangtips.
Servicehus
Lisebergsbyn har ett fräscht och modernt servicehus där allt utnyttjande är inkluderat i övernattningspriset. Servicehuset har duschar och toaletter (dam och herr), handikappanpassad toalett och dusch, spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, diskplatser och en matplats under tak. För våra minsta gäster finns ett särskilt barnrum med skötbord, barntoalett och barndusch.
Skatås fritidsområde
Ca. 300 meter från Lisebergsbyn ligger Skatås och Delsjöns Naturreservat. Här finns ett toppmodernt gym och underbara motions- och vandringsleder.
Taxi
I mån av tid kan receptionen hjälpa till för bokning av taxi.
Tvättstuga
Tvättmaskiner och torktumlare finns i anslutning till Bed & Breakfast och förbokas och betalas i receptionen.
WIFI
Området täcks av ett trådlöst nätverk. Sommartid kan det vara begränsad kapacitet då många gäster besöker oss.

Sökning
Ruttplanerare
Avstånd från vald stad
Avstånd från vald stad
radie
km
Du måste välja ett alternativ i listan innan du går vidare
Välj radie
5 km
10 km
20 km
30 km
40 km
50 km
60 km
70 km
80 km
90 km
100 km
150 km
200 km