Lisebergs Camping Askim Strand

Hitta hit

Marholmsvägen 124 43645 Askim
031-840 200
[email protected]
Webbplats
Kordinater: 57.628447, 11.9205091
Kordinater: 57°37'42.41"N, 11°55'13.83"E
Se pris


Information

Pris från: 210 SEK
Antal campingplatser: 450 st
Antal campingplatser med elektricitet: 249 st
Säsong: 27/4 - 3/9

Faciliteter

Elplatser
Lekplats
Stugor
Handikappanpassad
Wifi
Bad i havet
Butik
Servicehus
Privat dusch och WC
Restauranger
Tvättstuga
Äventyrsgolf

Beskrivning

Liseberg har Göteborgs bredaste utbud av campingplatser. I Lisebergsbyn bor du naturskönt och på bara 10 min når du centrala Göteborg. Föredrar du havet hittar du familjecampingen Lisebergs camping Askim Strand med långgrund sandstrand – bara 15 min från centrum. Vill du bara ta ett snabbt stopp passar Lisebergs Ställplats Skatås utmärkt för dig med husbil.

Askim Strand:
En camping vid havet
Välkommen till Lisebergs camping Askim Strand, barnfamiljernas mest uppskattade camping. Campingen ligger vackert beläget strax utanför Göteborg med havet som granne.

Serviceutbud:
Bad i havet
Grusvägen till vänster om receptionen leder till det familjevänliga Askimsbadet. Den långgrunda badplatsen har en vacker sandstrand och en 259 meter lång badpir. Du kan också följa vägen genom campingområdet ut på halvön Marholmen. Här finner du bad med klippor och bryggor och en liten strand.
Bastu
Finns i vårt röda servicehus mitt emot receptionen, en herr- och en damavdelning. Bastun kan nyttjas på samma tider som receptionen har öppet. Bastubad är kostnadsfritt för gäster som bor på Lisebergs camping Askim Strand. Kontakta receptionen för igångsättning av bastun.
Butik
En livsmedelsbutik finns i receptionen. Här finner du dagligen färskt bröd, livsmedel, campingutrustning, leksaker, Lisebergsprodukter med mera.
Grönytor för spel och lek
Det finns mycket utrymme för lek och spel på campingen, främst på tältområdet när det är få gäster. Här spelas ofta spontanfotboll eller kastas frisbee. Varför inte låna bouleplanen utanför receptionen? Boulebollar får man låna utan kostnad i receptionen.
Hjärtstartare/Defibrillator
Finns att tillgå i receptionen.
Eladapter
Om du saknar eladapter finns den att köpa i receptionen.
Kaninbesök
Om du har tur kan du se Lisebergskaninerna leka och busa på campingen. Det händer ibland att kaninerna lämnar sitt semesterparadis på Lisebusbyn för att åka till havet. Håll utkik!
Lekplats
En härlig lekplats för barnen finns vid det röda servicehuset närmast havet. Låt dina barn, stora som små, släppa loss!
Servicehus
På Liseberg camping Askim Strand finns två servicehus för din bekvämlighet. Här finns allt från allrum med kök och TV, bastu, duschar, toaletter till barnrum, kök med diskmaskin och uthyrningstoaletter. Handikapptoalett finns i det röda servicehuset närmast havet. Nyckelkort utkvitteras i receptionen. Allt utnyttjande av servicehusen är inkluderat i övernattningspriset.
Privat dusch och WC
Hyr din egen dusch och WC för 80 kr per dygn. Du kan utnyttja den under hela din vistelse och lämna dina toalettartiklar där. Vår personal städar en gång per dag.
Restauranger
Kontakta receptionen och få en karta över restauranger i närområdet.
Skötrum
Barnens egna rum finner du i servicehuset närmast havet. Här finns duschar, toalett och skötbord i en mycket ”barnslig” miljö. Här finns finns en toalett med dusch och skötbord på damavdelningen och en på herravdelningen.
Taxi
I mån av tid kan receptionen hjälpa till för bokning av taxi.
Tvättstuga
Finns vid receptionsbyggnaden. Boka din tvättid i receptionen. Vid bokning får alla tvättstugans maskiner nyttjas, tre tvättmaskiner och tre torktumlare. Pris för en timmas nyttjande av tvättstugan är 70 kr, två timmar kostar 100kr. Tvättmedel finns att köpa i receptionens butik och strykjärn finns i tvättstugan att låna. För att alla gäster ska ha möjlighet att tvätta bokas tvättstugan max två timmar per dag och gäst.
TV-rum och kök
Om vädret är lite regnigt kan det vara gott att gå in och titta på TV. Vårt TV-rum har öppet dagligen. Här kan man även mamma och pappa laga middag och hela familjen kan sitta ner och äta.
WIFI
På området finns ett antal surfzoner med begränsad kapacitet för surfning. I receptionen finns en gästdator att tillgå. Inloggningsuppgifter får du i receptionen.
Åkpass på plats
När sommarparken har öppet under april - oktober finns möjlighet att köpa entrébiljetter och åkpass i vår reception, så kan ni börja åka direkt när ni kommer till nöjesparken. Barn under 110 cm går in gratis.
Äventyrsgolf
Spela en runda eller två på vår spännande och utmanande 9-håls äventyrsgolfbana! Du hittar den bredvid lekplatsen på området. Klubbor och protokoll hyrs i receptionen.

Sökning
Ruttplanerare
Avstånd från vald stad
Avstånd från vald stad
radie
km
Du måste välja ett alternativ i listan innan du går vidare
Välj radie
5 km
10 km
20 km
30 km
40 km
50 km
60 km
70 km
80 km
90 km
100 km
150 km
200 km