Nyheter Husvagn.se

Inte över än för Cabby

Madelene Kristensson 2016-01-26

Än är det inte över för konkursdrabbade husvagnstillverkaren Cabby. Flertalet spekulanter har anmält intresse för att ta över lokaler eller verksamhet. Det rapporterar SVT Nyheter Värmland.

Källa: Bild: Cabby

Drygt två veckor har passerat sedan Cabby i Kristinehamn försattes i konkurs. Nu visar det sig dock att det finns möjlighet för husvagnstillverkaren att leva vidare.

- Vi har faktiskt fått ett bud här på morgonen av en intressent som är intresserad av fastigheten och av att bedriva verksamheten vidare, berättar konkursförvaltaren Carl-Henry Salomonsson för SVT.

Det ska röra sig om en lokal aktör som både har planer på att fortsätta driva verksamheten och på att utöka med annan produktion. 

- Det är en entreprenör som har bra med idéer och så vitt vi kan bedöma också har kapacitet finansiellt att genomföra det, säger Salomonsson som hoppas på att affären kan gå igenom redan i slutet av veckan.

Dessutom berättar Carl-Henry Salomonsson om ytterligare omkring tjugo spekulanter som anmält sitt intresse för både lokal och verksamhet.

Än är det inte över för Cabby.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.